Νεκρός 28χρονος στην Ειδομένη - Φέρει τραύματα από πυροβολισμούς στο στήθος
Φωτογραφία αρχείου από τον τόπο εγκλήματος
INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΝεκρός με τραύμα στο στήθος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε ένας 28χρονος Αφγανός κοντά στη μεθοριακή γραμμής της Ειδομένης στο Κιλκίς, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/9), με την ΕΛ.ΑΣ. να δέχεται πληροφορίες για πυροβολισμούς στην περιοχή. Η σορός του νεαρού, αφγανικής καταγωγής εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε αγροτική περιοχή.
Δίπλα στη σορό του εντοπίστηκε ένα όπλο το οποίο προς το παρόν είναι άγνωστο εάν χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη ή ανήκε στο θύμα. Κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Γνωστό στις Αρχές το θύμα - Τα σενάρια για το έγκλημα
Ο 28χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για ληστείες και είχε εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.
Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία είναι το έγκλημα να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Παιονίας.
Απόφαση υπέρ των δανειοληπτών από τον Άρειο Πάγο - Με τη μηνιαία δόση ο υπολογισμός των τόκων
12:57
Απάντηση Μαρινάκη σε Λαβρόφ: Η Ελλάδα συντάσσεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας
12:48
Varun Khosla: πως η Dynamic Staffing Services (DSS) βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν
12:45
Στο έλεος της κακοκαιρίας Ξάνθη, Πύργος, Σπάρτη - Πλημμύρες, κατολίσθηση σε οδόστρωμα, έσπασε γέφυρα
12:41