Σύλληψη 37χρονου στο Μενίδι - Έριξε χειροβομβίδες κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου
Φωτογραφία αρχείου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ/EUROKINISSIΣτη σύλληψη ενός 37χρονου που έριξε σε βάρος αστυνομικών χειροβομβίδες και πυροκροτητές κατά τη διάρκεια ελέγχου, προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης (3/10) στο Μενίδι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Το περιστατικό συνέβη όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια περιπολίας τους, εντόπισαν τον άνδρα στη συμβολή των οδών Μπόσδα και Βαρελά και θέλησαν να τον ελέγξουν.
Όταν όμως αυτός είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, πέταξε στο έδαφος 2 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 59 φυσίγγια διαφόρων διαστάσεων και δύο πυροκροτητές που είχε πάνω του, και προσπάθησε να διαφύγει.
Οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία στην Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 41χρονος - Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
08:02
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Καμπανάκι ειδικών για «σούπερ» Ελ Νίνιο: Μπορεί να είναι το ισχυρότερο των τελευταίων δεκαετιών
08:00
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν απειλεί με επέκταση του πολέμου και λέει «όχι» σε συνάντηση Τραμπ - Χαμενεΐ: «Δεν θα συμβεί»
07:52
ΚΟΣΜΟΣ
Επτά οι νεκροί από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Κολομβία
07:44
ΚΟΣΜΟΣ