Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον 31χρονο που σκότωνε αδέσποτα στον Βόλο
Φωτογραφία αρχείου
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSIΤην πόρτα του εισαγγελέα πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, ο 31χρονος που κατηγορείται για τις δολοφονίες αδέσποτων ζώων μέσα στην πόλη του Βόλου.
Ο 31χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στο σπίτι του μετά από τις έρευνες της Αστυνομίας.
Ο άνδρας κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τον θάνατο έξι αδέσποτων και τον τραυματισμό ακόμη τριών ζώων, ενώ σε βαθμό πλημμελήματος κατηγορείται για οπλοκατοχή και οπλοχρησία. O 31χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.
Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, αναμένεται να απολογηθεί για τις πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ συνεχίζει να παραμένει κρατούμενος.
Ο συνήγορος υπεράσπισης, του κατηγορούμενου, Νίκος Μόσχος σε δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο πελάτης του έχει ψυχιατρικό ιστορικό, ενώ τόνισε ότι η συννενόηση με τον 31χρονο είναι προβληματική.
Ο 31χρονος φερόμενος ως δολοφόνος αδέσποτων στον Βόλο, έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών.
Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 10 καταγεγραμμένα περιστατικά σε δύο εβδομάδες στο κέντρο του Βόλου, ενώ εκτός από τις γάτες, ο δράστης φέρεται να κατακρεούργησε και έναν σκύλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κτηνωδία στον Βόλο: Άνδρας σκότωσε με μαχαίρι γατάκι
Ο Βιν Ντίζελ αποκάλυψε τον τίτλο και την ημέρα πρεμιέρας του επόμενου «Fast & Furious»
14:15
Νέα Πέραμος: Νέο βίντεο από την αρπαγή του 27χρονου - Τα κοινά σημεία με την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία στη Μάνδρα
13:56
Στα χέρια των ιρανικών αρχών τέσσερις ξένοι πολίτες - Κατηγορήθηκαν για «συμμετοχή στις ταραχές»
13:52
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα, το στοίχημα της συναίνεσης και η «εξίσωση» των 180 ψήφων
13:50