Σέρρες: Σε φυλακή στην Ελλάδα για 30 μέρες οι Ρουμάνοι οπαδοί που συνελήφθησαν στον Προμαχώνα
Σε φυλακές στην Ελλάδα για τριάντα μέρες θα εκτίσουν μέρος της ποινής των 18 μηνών που επιβλήθηκε στον καθένα οι οκτώ Ρουμάνοι οπαδοί της Στεάουα που συνελήφθησαν παραμονές του αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ στον Προμαχώνα.
Οι 30 μέρες υποχρεωτικής φυλάκισης προβλέπονται απο τις διατάξεις του νόμου περί αθλητισμού που δεν χορηγεί ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Για το υπόλοιπο της ποινής θα ασκήσουν έφεση. Οι Ρουμάνοι οπαδοί θα οδηγηθούν στις φυλακές της Νιγρίτας.
Οι κατηγορούμενοι φάνηκαν εμφανώς σοκαρισμένοι απο την ποινή που τους επιβλήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ένας απο αυτούς είπε στο δικαστήριο ότι είναι επιχειρηματίας και οι εργαζόμενοι του θα μείνουν χωρίς δουλειά. Επίσης τους επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου για δυο χρόνια σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθησαν εννέα οπαδοί της Στεάουα στον Προμαχώνα - Τι βρέθηκε στην κατοχή τους
Αττική: 248 παραβάσεις και οκτώ συλλήψεις για κατανάλωση αλκοόλ το τριήμερο των Χριστουγέννων (vid)
15:47
Πώς ένα μωρό έγινε διάσημο και έβαλε ένα μικρό ιταλικό χωριό στο χάρτη - Η απίστευτη ιστορία (pic)
15:34
Επιστρέφει στα παρκέ του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ήταν εκτός λόγω θλάσης στο πόδι
15:21
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος 67χρονος που έπεσε από ύψος μέσα σε κρεοπωλείο
15:08