Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Μίμη Πλέσσα - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
O Μίμης Πλέσσας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / INTIME NEWSΣυγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του αποχαιρετούν σήμερα Τετάρτη (9/10) τον Μίμη Πλέσσα στο Α' Νεκροταφείο.
Η κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη που πέθανε πλήρης ημερών στις 5 Οκτωβρίου σε ηλικία 100 ετών θα γίνει στις τρεις το μεσημέρι.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση της συζύγου του Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα, η σορός του μεγάλου καλλιτέχνη θα βρίσκεται στο κοιμητήριο από τις δέκα το πρωί για όσους επιθυμούν να αποχαιρετήσουν τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη.
«Θα αποχαιρετήσουμε τον Λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, αναφέρει η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα για να συμπληρώσει στην ανάρτηση της στο Facebook: (Όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής, ο Μίμης μας θα βρίσκεται εκεί από τις 10πμ)».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίμης Πλέσσας: Την Τρίτη στο Α' νεκροταφείο η κηδεία του μεγάλου συνθέτη
Θέατρο Παλλάς: Μουσικές βραδιές προς τιμή του Μίμη Πλέσσα από 10 έως 20 Οκτωβρίου
ΔΥΠΑ: «Μπαράζ» πληρωμών ξεκινά σήμερα (17/12) - Ανάσα για χιλιάδες δικαιούχους
06:00
Δεύτερη ευκαιρία σε συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 55 ετών από την ΔΥΠΑ - Στις δομές υγείας
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής τροποποιητικής δήλωσης
04:00
Αυξημένες και νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου - Από την Παρασκευή 19/12 οι καταβολές
03:00