Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή – Νεκρός 51χρονος οδηγός

Φωτογραφια αρχείου
Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSIΈνας άνθρωπος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Γλυφάδας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε, στις 3.10 τα ξημερώματα, στη διασταύρωσης της Λεωφόρου Ποσειδώνος και της οδού Νίκης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν.
Ένα τζιπ που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα, το οποίο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο νεκρός 51 ετών, ανασύρθηκε από το σταματημένο όχημα.
Ενδεικτικό της ταχύτητας με την οποία κινούνταν το τζιπ, είναι ότι σταμάτησε περίπου 60 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης, αφότου πρώτα ξερίζωσε ένα δέντρο και ξήλωσε μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Στο τζιπ επέβαιναν 2 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
.jpg?t=djyBe1FyKb8EbX4cmTAMqw)
Χανιά: Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου σε τροχαίο - Τον παρέσυρε διερχόμενο ΙΧ

Τραγικό τροχαίο στο Κερατσίνι - Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

Νεκρός μοτοσυκλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό στο Μενίδι

Η Ισπανία ζητά να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ για να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα
23:58
Πόλεμος παρασκηνίου για την Ουκρανία: Οι όροι της Μόσχας και ο φόβος κλιμάκωσης υπό τη «σιωπή» Τραμπ
23:46
European Cup: Αναβλήθηκε για «λόγους ασφαλείας» ο δεύτερος τελικός της ΑΕΚ με την Αλκαλόιντ
23:35
Επικοινωνία Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με Τραμπ για τους δασμούς: Ζητά χρόνο έως τις 9 Ιουλίου
23:23