Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι κατά ανηλίκων - Νεαροί τους χτύπησαν και τους πήραν τα κινητά
Περιπολικό της αστυνομίας
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)Ακόμη μια επίθεση κατά ανηλίκων σημειώθηκε αυτήν την φορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με τους νεαρούς δράστες να χτυπούν και να απειλούν με μαχαίρι τα θύματα τους για να τους αρπάξουν τα κινητά τους.
Το σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με δράστες έναν 22χρονο από την Λιβύη και έναν 23χρονο από την Συρία.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η σύλληψη των δύο ατόμων για την επίθεση και την ληστεία έγινε στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Voria.gr οι δύο νεαροί άνδρες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο από ένα ανήλικο αγόρι, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να αφαιρέσουν και το τηλέφωνο του συνομήλικου φίλου του, με τη χρήση βίας.
Οι δράστες, 22 και 23 χρονών από τη Λιβύη και τη Συρία, συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο στον νόμιμο κάτοχό του.
Τι αλλάζει σε δάνειο, ηλικιακά και εισοδηματικά όρια για το πρόγραμμα «Σπίτι μου 3
01:00
e-ΕΦΚΑ: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ερωτήματα και καταγγελίες - Τέθηκε σε λειτουργία
00:30
Μεξικό: Ένας νεκρός από τον κυκλώνα Σάιμον – Πλημμύρες και φόβοι για κατολισθήσεις
23:58
Νεκρός σε ηλικία 34 ετών ο ηθοποιός του «Breaking Bad», RJ Mitte
23:56