Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΑυξημένη κίνηση παρατηρείται στους δρόμους της πρωτεύουσας τη Δευτέρα (14/10) με Κηφισό και Κηφισίας να είναι «στο κόκκινο», ενώ και στο κέντρο της Αθήνας η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία.
Στην Λεωφόρο Κηφισού αυξημένη είναι η κίνηση από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Μεταμόφρωση και στα δύο ρεύματα.
Σημειωτόν πηγαίνουν οι οδηγοί και η Λεωφόρος Κηφισίας από το ύψος του Ερρίκος Ντυνάν έως και το Μαρούσι.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) και στην Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος).
Σημειώνεται πως επανέρχονται από σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, o Μικρός Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας και τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων θα είναι σε ισχύ μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025.
Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τις πτήσεις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
10:27
Γεμίζει ο Μόρνος: Ξεπέρασε τα 311 εκατ. κυβικά σε διάστημα λίγων μηνών - Ανάσα για τους Αθηναίους
10:20
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Στόχος η δημιουργία του πρώτου ελληνικού πανεπιστημίου στις ΗΠΑ
10:07
«Κλειδώνει» η κυβερνητική ομάδα στην Άγκυρα: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη - Στοχευμένες συμφωνίες στο «μενού» της συνάντησης με Ερντογάν
09:59