Ένας νεκρός στο ναυάγιο της Γαύδου - Έρευνες του Λιμενικού για τουλάχιστον άλλους τρεις μετανάστες
Σκάφος του Λιμενικού
ΑΠΕ-ΜΠΕΈνας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης (16/10), μετά τη βύθιση του σκάφους, το οποίο μετέφερε μετανάστες, ανοιχτά της Γαύδου. Υπενθυμίζεται ότι στα 21 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου βυθίστηκε σκάφος που μετέφερε δεκάδες μετανάστες, 97 εκ των οποίων περισυνελέχθησαν και με εμπορικό πλοίο μεταφέρθηκαν στους Καλούς Λιμένες.
Η σορός του άνδρα ανασύρθηκε από ένα παραπλέον πλοίο και μεταφέρεται στους Καλούς Λιμένες, όπως αναφέρει το cretalive.
Σημειώνεται πως κατά δήλωση των διασωθέντων μεταναστών, οι αγνοούμενοι είναι τρεις (σ.σ. ενδέχεται και περισσότεροι), ενώ κάποιοι ισχυρίζονταν ότι είδαν και τους τρεις νεκρούς στη θάλασσα.
Αναφορικά με τους διασωθέντες του ναυαγίου, η επίσημη ενημέρωση κάνει λόγο για 46 άνδρες από το Πακιστάν, 4 ανήλικοι, ένας άνδρας από τη Σομαλία, 31 άνδρες, 2 γυναίκες και 8 ανήλικοι από το Σουδάν και 5 άνδρες από το Μπαγκλαντές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατεπείγουσα έρευνα για εισβολή κατοίκων σε δομή φιλοξενίας ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια
Ναυάγιο με μετανάστες στην Κω: Τέσσερις νεκροί ανάμεσά τους και δύο παιδιά
SPONSORED
Η Πολωνία πρέπει να συμμετέχει στις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία λεει ο Τουσκ
20:36
Η NASA ανακοίνωσε τους αστροναύτες του Artemis III - Ιταλός ο πρώτος ευρωπαίος της αποστολής
20:28
Ρωσία: Το υπουργείο Ψηφιακής Τεχνολογίας ζητά την άρση της απαγόρευσης του Roblox
20:22
Παλλήνη: Δύο συλλήψεις για ρευματοκλοπή - Ξηλώθηκαν 500 μέτρα καλωδίων
20:14