Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στα Ιωάννινα
Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα με τους νεκρούς στην άσφαλτο καθώς άλλοι δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα στα Ιωαάννινα.
Το πρώτο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στο 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας.
Μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 19χρονο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που επιχείρησαν να τον επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τον διασωλήνωσαν πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Δυστυχώς, ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.
Στις 3:25 τα ξημερώματα συνέβη και δέυτερο θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή των Ιωαννίνων. Αυτοκίνητο που κινείτο επί της Λ. Δωδώνης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 26χρονος οδηγός.
Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού έγινε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική.
Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα τροχαία δυστυχήματα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Μαραθώνος - Δύο τραυματίες
SPONSORED
ΔΝΤ: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία της ψηφιακής φορολογικής διοίκησης στην ΕΕ
09:09
Απόλαυση και… μαρτύριο: Οι 10 πιο αγχωτικές τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών
09:00
Πώς ένας (ακόμη) πόλεμος στη Μέση Ανατολή έκανε το μουσουλμανικό Ιράκ να πίνει ελληνικό ούζο
08:58
SpaceX: Τα άκρως φιλόδοξα πλάνα του Ίλον Μασκ, η δημόσια εγγραφή και τα ρεκόρ που θέλει να σπάσει
08:45