Άνδρας πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του στο Βόλο - Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΈνας άνδρας πυρπολήθηκε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (26/10), δίπλα στο αυτοκίνητό του, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Βόλου - Λάρισας, κοντά στον κόμβο του Βελεστίνου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα Ι.Χ, προσπέρασε τα προπορευόμενα αυτοκίνητα με αυξημένη ταχύτητα και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Εν συνεχεία, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ το όχημα δεν είχε σημάδια φωτιάς.
Αμέσως, περαστικοί οδηγοί από το σημείο σταμάτησαν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ευτυχώς, μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό και κάτω από ποιες συνθήκες ο άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες.
Νέα 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ τον Ιούλιο
04:00
Αλλαγές από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00