Χανιά: Ισόβια σε 29χρονο για την άγρια δολοφονία 53χρονου
Εσωτερικός χώρος φυλακής
UNSPLASH (φωτογραφία αρχείου)Ένοχος κρίθηκε 29χρονος που είχε συλληφθεί για την άγρια δολοφονία 53χρονου στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφρίες, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις φυλακές.
Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost.gr, ο 29χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος από τον Μάιο του 2022.
Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν όταν ο, τότε, 27χρονος άνδρας μετά από καυγά επιτέθηκε στον 53χρονο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Χανιά και αφού τον σκότωσε, έβαλε φωτιά για να σβήσει τα ίχνη του.
Ωστόσο, οι αρχές κατάφεραν και βρήκαν το φονικό όπλο το οποίο είναι μία μεταλλική ράβδος η οποία εντοπίστηκε κοντά στο πτώμα.
Μάλιστα, το έγκλημα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και εντόπισε τα ευρήματα που έδειχναν πως οι κακώσεις που έφερε το απανθρακωμένο πτώμα δεν ήταν εξαιτίας της φωτιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο ενώ ο δράστης είχε επιχειρήσει να τον στραγγαλίσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλεξανδρούπολη: Άστεγος εντοπίστηκε νεκρός σε κοντέινερ - Συνελήφθη άτομο για τη δολοφονία
Προφυλακιστέα η 50χρονη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα
Πορτοκαλί τιμολόγιο στο ρεύμα: Από πότε τίθεται σε ισχύ
05:00
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS από την ΑΑΔΕ - Τσουχτερά πρόστιμα
04:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Μαρτίου ανά ταμείο
03:00
ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις με επιδότηση μισθού στις προσλήψεις ανέργων
02:00