Νέα ηλεκτρονική απάτη στην Πάτρα: Ζήτησε 13.000 ευρώ από 58χρονη για να την παντρευτεί
Ανανεώθηκε:
Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε μια 58χρονη στην Πάτρα, όταν ένας άνδρας με τον οποίο αντάλλασσαν μηνύματα στην εφαρμογή whatsApp και ο οποίος την είχε προσεγγίσει ερωτικά, της ζήτησε 13.000 ευρώ για να τον παντρευτεί.
Ο επιτήδειος είχε συστηθεί σε εκείνη ως γιατρός και ζήτησε από τη γυναίκα να παντρευτούν φύγουν από την Πάτρα και να ζήσουν στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tempo24, η 58χρονη φέρεται να μην είχε συναντήσει ποτέ τον άνδρα και είχαν επικοινωνία μέσω της εφαρμογής και μόλις μία φορά είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο.
Η γυναίκα κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη πολύ αργά, καθώς όπως κατέθεσε η ίδια στις Αρχές, ο δράστης αφού την έπεισε για τις προθέσεις του, της ζήτησε να του δώσει τα χρήματά της για να τα προσέχει έως ότου μετακομίσουν μαζί στο Λονδίνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 50χρονος για απάτες σε ηλικιωμένους - Έπειθε τα θύματά του ότι ήταν τεχνίτης
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
Συρία: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Χαλέπι
22:58
Παράταση για ένα χρόνο στην επιδότηση προσωρινής στέγασης για τους πλημμυροπαθείς του Daniel
22:47
Νεκρός Αμερικανός σκιέρ στις Άλπεις - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο εκπαιδευτής του
22:41