Πάτρα: Διασωληνωμένη 43χρονη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της
Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται μια 43χρονη γυναίκα στην Πάτρα, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού του πρώην συντρόφου της.
Το βίαιο περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε την Κυριακή (3/11) όταν αφού οι δυο τους συναντήθηκαν στην περιοχή της Μαρίνας, διαπληκτίστηκαν έντονα. Τότε ο δράστης έσπρωξε τη γυναίκα με δύναμη, ρίχνοντάς την στο έδαφος και με να χτυπήσει το κεφάλι της σε κράσπεδο.
Εσπευσμένα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με σοβαρότατα.
Οι Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέλαβαν το δράστη, που εντόπισαν από βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 21χρονος μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας για βιασμό
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόθεση βιασμού υπαλλήλου καθαριότητας στον Πειραιά: Δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του κατηγορούμενου
ΧΡΗΜΑ
Eπίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
05:00
ΕΛΛΑΔΑ
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα
04:00
ΧΡΗΜΑ
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι
03:00
ΧΡΗΜΑ
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
02:00
ΧΡΗΜΑ