Αύριο ξεκινάει το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
Το Ζάππειο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και υποδέχεται αναγνώστες κάθε ηλικίας.
Εκτός όμως από την έκθεση χιλιάδων τίτλων βιβλίων, όσοι κάνουν τον κόπο να πάνε μέχρι το Ζάππειο θα ψυχαγωγηθούν και με κεντρικές εκδηλώσεις που συνθέτουν το φεστιβάλ, αλλά και ποικίλες δράσεις (θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων κ.λπ.)
Το φετινό 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου φιλοξενεί αφιέρωμα με τίτλο: «50 χρόνια Δημόσια Τηλεόραση, 50 χρόνια συμβολή στον Πολιτισμό» και το συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.
Τα επίσημα εγκαίνια της φετινής γιορτής βιβλίου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου στις 20.00.
Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30
Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00
Κυριακή: 11:00 – 22:30
Πολάκης: Δεν έχει κλείσει το θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για τον δήμο Χανίων
13:32
Σέρρες: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κλοπές δικύκλων και διαρρήξεις
13:20
Δημοψήφισμα στην Ισλανδία: Άνοιξαν οι κάλπες για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ
13:08
Πεζεσκιάν: Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και οφείλουμε να αποδεχθούν τις συνθήκες
12:58