Φωτιά σε γραφεία στην Πολυτεχνειούπολη - Αναφορές για κουκουλοφόρους
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (8/11) μέσα σε γραφεία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για κουκουλοφόρους.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα και εθελοντές.
Η φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο χώρο γραφείων. Οι Αρχές Ασφαλείας εξετάζουν την μαρτυρια ότι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά πλησιάσαν το κτήριο τρια άτομα που φορούσαν κουκούλες, έριξαν κάτι στο εσωτερικό και αμέσως έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Απο την πυρκαγιά έχουν προκληθεί ζημιές σε δύο γραφεία.
Στο σημείο βρίσκεται και η Αστυνομία και το ανακριτικό της πυροσβεστικής. Αν εντοπιστούν ευρήματα, με την υπόθεση θα ασχοληθεί η Κρατική Ασφάλεια.
ΚΟΣΜΟΣ
Τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν: Συμφωνία ή «κάτι πολύ σκληρό» - Νέα προειδοποίηση για στρατιωτικό πλήγμα
21:21
ΕΛΛΑΔΑ
Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης μητέρας λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
21:10
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Bloomberg: Αυτός είναι ο διάδοχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Άνοιξε η κουβέντα για την επόμενη μέρα
21:01
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Maison Margiela ανακοίνωσε επίδειξη μόδας και σειρά εκθέσεων στην Κίνα
20:52
ΚΟΣΜΟΣ