Προειδοποίηση Τσατραφύλια: Προσοχή για μεγάλα ύψη βροχής το επόμενο 48ωρο σε επτά περιοχές
«Καμπανάκι» κινδύνου από τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, για αλλαγή σκηνικού του καιρού και για εκδήλωση έντονων βροχών σε επτά περιοχές, το επόμενο 48ωρο.
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο μετεωρολόγος προειδοποιεί τους πολίτες εφιστώντας τους την προσοχή για μεγάλα ύψη βροχής σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφει πως 7 περιοχές δίνουν σήμα για μεγάλα ύψη βροχής τις επόμενες δύο ημέρες.
«Καλημέρα! Λίγο την προσοχή σας… Οι περιοχές, πρωτίστως Ζάκυνθος, Κεφαλονιά-Ιθάκη και δευτερευόντως Λευκάδα, Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία δίνουν σήμα για μεγάλα ύψη βροχής το επόμενο 48ωρο», τονίζει ο κ. Τσατραφύλλιας.
ΚΟΣΜΟΣ
Μόλις πέντε λεπτά επιπλέον δραστηριότητας καθημερινά μπορούν να παρατείνουν τη ζωή
08:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις 30 λεπτά σε Αττική Οδό για Αεροδρόμιο
08:21
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 12:00 - Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
08:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Εθνικό Απολυτήριο - Στόχος η αναβάθμιση στο ρόλο του Λυκείου
08:07
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ