Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για δύο ανήλικες- Τις ακολούθησαν δύο άνδρες από το κέντρο μέχρι την Πυλαία
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της αστυνομίας
ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME (φωτογραφία αρχείου)Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο 17χρονες στην Θεσσαλονίκη όταν δύο άνδρες τις ακολούθησαν από το κέντρο της πόλης μέχρι την Πυλαία.
Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών, οι δύο αλλοδαποί τις ακολούθησαν από όταν μπήκαν στο αστικό λεωφορείο, στο ύψος της Αριστοτέλους, μέχρι και την περιοχή της Πυλαίας, όταν και αποβιβάστηκαν.
Σύμφωνα με το Thestival τα δύο κορίτσια συνέχισαν να έχουν κοντά τους τους δύο άνδρες και στην Πυλαία και τότε μπήκαν σε κατάστημα για να προστατευτούν. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι δύο άνδρες δεν πτοήθηκαν ούτε τότε και περίμεναν έξω από το κατάστημα!
Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες. Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 24χρονο, με καταγωγή από Συρία και Πακιστάν.
Αστυνομική έρευνα για τις δωρεές προς το κόμμα Reform UK του Νάιτζελ Φάρατζ στη Βρετανία
12:10
Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010 - Είχαν σκοτωθεί τρεις εργαζόμενοι
12:07
Απολογισμός Ευθύνης: Εκδήλωση Χαρδαλιά για τους 30 πρώτους μήνες στην Περιφέρεια Αττικής
12:05
Χριστίνα Ταρνανίδου: Σύγχρονα «εργαλεία» για μια αποτελεσματική ανθεκτική και βιώσιμη αγορά ενέργεια
11:59