Συγκίνηση στην κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο»
Φωτογραφία του Μανούσου Μανουσάκη στην κηδεία του
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣε κλίμα συγκίνησης τελείται η κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συνέρρευσε πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλοί άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από τις δουλειές του «αποχαιρετά» για τελευταία φορά τον σκηνοθέτη, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/11), ενώ τραγική φιγούρα είναι η σύζυγός του Μαρία.
Η σύζυγος του Μανούσου Μανουσάκη, Μαρία
Πηγή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη
Πηγή: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSIΣτο τελευταίο «αντίο» βρέθηκαν επίσης η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Χρήστος Φωτίδης, η Λόλα Νταϊφά και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.
Γνωστοί ηθοποιοί στην κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη
Πηγή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Η μεταφορά της σορού του Μανούσου Μανουσάκη
Πηγή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΗ οικογένειά του έχει απευθύνει έκκληση αντί για κατάθεση στεφάνων να γίνουν δωρεές σε τρεις φορείς και συγκεκριμένα στο Χαμόγελο του Παιδιού, το Άλμα και το Σπίτι του Ηθοποιού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης στην κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΠαρόλα αυτά, στεφάνι κατέθεσαν στη μνήμη του, η οικογένεια του Βασίλη Τσιτσάνη, η οικογένεια Παπαργυροπούλου και ο Νίκος Ανδρουλάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μανούσος Μανουσάκης: O πραγματικός «βασιλιάς» της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης
Από οξεία λευχαιμία πέθανε ο Μανούσος Μανουσάκης λέει η σύζυγος του
Πασχαλινό ταξίδι χωρίς απρόοπτα: Τι να ελέγξετε σήμερα κιόλας
08:05
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν κάτι που ταξιδεύει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός
07:58
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45