ΕΔΕ διέταξε ο Δένδιας για την καθυστέρηση της βιοψίας 55χρονου καρκινοπαθούς στη Θεσσαλονίκη
Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, διατάχθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την καθυστέρηση της βιοψίας 55χρονου καρκινοπαθούς στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία του 55χρονού αστυνομικού, χειρουργήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2022 στο 424 ΓΣΝΘ για οξεία σκωληκοειδίτιδα και τα αποτελέσματα της βιοψίας του ανακοινώθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2023, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για την ζωή του.
- Θεσσαλονίκη: Καθυστέρησαν ένα χρόνο τη βιοψία - Διεγνώσθη με καρκίνο και δίνει «μάχη» για τη ζωή του
Σύμφωνα με πηγές, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αστυνομικό και την οικογένειά του και δεσμεύεται για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων της καθυστέρησης.
Κατανοεί ότι ουδεμία εξήγηση μπορεί να δικαιολογήσει το συμβάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Καθυστέρησαν ένα χρόνο τη βιοψία - Διεγνώσθη με καρκίνο και δίνει «μάχη» για τη ζωή του
Θεσσαλονίκη: «Τεράστιες ευθύνες του στρατιωτικού νοσοκομείου» καταγγέλλει ο δικηγόρος του 55χρονου
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πλειοψηφία αποκλείει κρίσιμους μάρτυρες από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠ
18:35
Πηγές υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ναι στα λογικά αιτήματα, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας
18:23
CrediaBank: Σε αποκλειστικές συζητήσεις για την εξαγορά της Παντελάκης Securities
18:15
Μητσοτάκης: Η φρεγάτα «Κίμων» είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας περνούν σε μία νέα εποχή (vid)
18:13