Μεσολόγγι: Ασθενής δάγκωσε αστυνομικό στο λαιμό στα επείγοντα του νοσοκομείου
Ανανεώθηκε:
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου (φωτογραφία αρχείου)
ΙΝΤΙΜΕ / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΠρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Μεσολογγίου με ασθενή να δαγκώνει στο λαιμό αστυνομικό τραυματίζοντας τον σοβαρά και στο πόδι.
Η συμπλοκή μεταξύ του ένστολου και του ρομά ασθενή έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του νοσοκομείου Μεσολογγίου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 μετά από διαπληκτισμό του Ρομά με τον αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο, ο ένστολος δέχτηκε άγρια επίθεση και τραυματίστηκε στο λαιμό από δάγκωμα, ενώ υπέστη και σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.
Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, προβαίνοντας στη σύλληψη του δράστη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο υπήρχε περιπολικό της Αστυνομίας για συμβάν για να ακολουθήσει το επεισόδιο κι αφού στο σημείο έφτασε ομάδα Ρομά.
Ηράκλειο: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στα ανοιχτά των Γουβών - Εξετάζεται να ανήκε σε 71χρονο σέρφερ
22:02
Χειροπέδες σε 22χρονο στο «Ελ. Βενιζέλος» για χιλιάδες λαθραία καπνικά προϊόντα
21:54
Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: Παραγωγή 15.000 drones ετησίως και 522 νέα οχυρωματικά έργα
21:45
«Να ετοιμάσουν βαλίτσες»: Το Ισραήλ σχεδιάζει τον πλήρη εκτοπισμό των Παλαιστινίων- Σχέδιο επταετίας
21:38