Γυναίκα επισκέπτης αποπειράθηκε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές Κορυδαλλού
Οι φυλακές Κορυδαλλού
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών επιχείρησε να περάσει σε κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού γυναίκα επισκέπτης, το πρωί της Κυριακής (1/12).
Ωστόσο οι άντρες της εξωτερικής φρουράς κατάφεραν να εντοπίσουν τα ναρκωτικά και να συλλάβουν τη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του skai η γυναίκα επισκέπτρια κρατούμενου της Δ πτέρυγας επιχείρησε να περάσει δέματα, τα οποία είχε επιμελώς κρύψει επάνω της και τα οποία περιείχαν ναρκωτικές ουσίες.
Οι κινήσεις της κρίθηκαν ύποπτες από τους εξωτερικούς φρουρούς που εκτελούσαν υπηρεσία στο εξωτερικό θυρωρείου του Σωφρονιστικού Καταστήματος και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν σε έξι συσκευασίες τα εξής
67.8 γραμμάρια κοκαΐνης
- 40,7 γραμμάρια ηρωίνης
- 470,7 γραμμάρια Ινδική κάνναβη
Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - Βροχές σε Θράκη και Αιγαίο το βράδυ (live map)
07:25
Δυναμώνει στο ΠΑΣΟΚ το «όχι στη ΝΔ» όσο πλησιάζει το συνέδριο
07:23
Τραμπ για ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν: Διαψεύδει ότι τον αποτρέπει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων
07:14
Η εκλογική εγρήγορση της ΝΔ, ο ανασχηματισμός και τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
07:05