ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2016: Τη δική της Monopoly αποκτά η Θεσσαλονίκη

ΔΕΘ 2016: Τη δική της Monopoly αποκτά η Θεσσαλονίκη
HELEXPO

Η MONOPOLY, το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών έρχεται στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας παγκόσμια πρεμιέρα στην 81η ΔΕΘ.

Τη θέση τους στη MONOPOLY της Θεσσαλονίκης αποκτούν μνημεία, ξενοδοχεία, γνωστά κτίρια της πόλης, αθλητικά κέντρα και φυσικά το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προσκαλώντας τους παίκτες να ...κάνουν παιχνίδι.

Τα αποκαλυπτήρια του περιεχομένου του παιχνιδιού, που μέχρι σήμερα κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό από τους δημιουργούς της MONOPOLY Thessaloniki, τη Winning Moves, θα γίνουν ενώπιον χιλιάδων ατόμων στις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

Οι τοπικές εκδοχές της MONOPOLΥ δημιουργούνται εδώ και 16 χρόνια και μέχρι στιγμής το παιχνίδι έχει πάρει τα δικαιώματα σε 103 χώρες. Η Winning Moves δημιουργεί διάφορες ειδικές εκδόσεις της MONOPOLY (περιφερειακές και πόλεων), έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα από την Hasbro.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε μια τέτοια εκδήλωση. Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, θα έχει στο εξής ένα εξαιρετικό σουβενίρ, για το οποίο οι Θεσσαλονικείς θα είναι υπερήφανοι. Και τι καλύτερο από το να μοιραστούμε το νέο με τους πάνω από 200.000 επισκέπτες που περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.

«Από τη στιγμή της αρχικής μας ανακοίνωσης τον Μάιο ότι θα δημιουργούσαμε MONOPOLY για τη Θεσσαλονίκη, η διεθνής συμμετοχή σε αυτό το πρότζεκτ αποδείχθηκε απίστευτη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που φτιάξαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι το οποίο είναι τοπικό αλλά και διεθνές την ίδια στιγμή. Το να δώσουμε σε αυτό το προϊόν ζωή, στη Θεσσαλονίκη, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία», αναφέρει από την πλευρά του ο διευθυντής ανάπτυξης της MONOPOLY στην Winning Moves, κ. Lazar Vukovic.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ