Ατόφιος ο μηχανισμός της Κυψέλης – Έρευνα για DNA και αποτυπώματα
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρεται αυτή την ώρα ο ατόφιος εμπρηστικός μηχανισμός που εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην είσοδο του ΕΦΚΑ στην Κυψέλη.
Οι δράστες φαίνεται να επιχείρησαν να πυροδοτήσουν το μηχανισμό που αποτελείτο από μπιτόνια βενζίνης ένα γκαζάκι ενώ μέσα στη σακούλα υπήρχαν και καλώδια όμως ο μηχανισμός δεν πηρέ τελικά φωτιά και οι πρώτοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ που έφτασαν το πρωί στο κτήριο τον εντόπισαν και ειδοποίησαν τις αρχές.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα πάνω στο μηχανισμό ενώ δεν αποκλείουν τις επόμενες μέρες μέχρι την 6η Δεκέμβρη να υπάρχουν και άλλες παρόμοιες επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Κυψέλη: Ύποπτη σακούλα έξω από τον ΕΦΚΑ - Αποκλείστηκε η περιοχή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Έρχονται επιπλέον μέτρα» για τη χρήση των Social Media από ανήλικους: Άμεσα οι επίσημες ανακοινώσεις
07:51
ΚΟΣΜΟΣ
Δέσμευση Αραβικών Εμιράτων για παροχή 500 εκατ. δολάρια για ανθρωπιστική βοήθεια στο Σουδάν
07:46
ΕΛΛΑΔΑ
Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου: Το στοίχημα του ΟΙΚΟΘΕΝ και η αξία της οικογένειας - φροντιστή
07:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο μικροσκόπιο η «απεξάρτηση» από τις ΗΠΑ: Η ώρα της στρατηγικής ενηλικίωσης της Ευρώπης και η ελληνική θέση - «Αυτονομία χωρίς ρήξη»
07:36
ΕΛΛΑΔΑ