Ένας χρόνος από τον θάνατο Λυγγερίδη: Η συγκινητική ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών
Ο Γιώργος Λυγγερίδης
ΙΝ ΤΙΜΕΜία συγκινητική ανακοίνωση για την συμπλήρωση ενός χρόνο από τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού μετά τα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη δημοσίευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.
«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από το θανάσιμο τραυματισμό του συναδέλφου μας Λυγγερίδη Γεωργίου, ο οποίος αντί να επιστρέψει στο σπίτι του εκείνη τη μοιραία νύχτα στο Ρέντη, έδινε για 20 ημέρες άνιση μάχη στην εντατική του νοσοκομείου, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιοι εγκληματίες- δολοφόνοι επιζητούσαν αίμα αστυνομικού» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνάδελφοι του 31χρονου.
«Γιώργο αδερφέ μας η θυσία σου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας» συμπληρώνουν, καταλήγοντας «Η απουσία σου δυσαναπλήρωτη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν
Ράσελ Κρόου και Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας πρωταγωνιστούν στο θρίλερ «Bluefly»
13:25
Αυστραλία: Παραλίγο σύγκρουση δύο αεροπλάνων σε διάδρομο του αεροδρομίου Σίδνεϊ
13:15
Η τολμηρή αποστολή που έβγαλε λαθραία έναν πύραυλο V2 από την κατεχόμενη Πολωνία
13:07
Στο «κόκκινο» η Μέση Ανατολή: Οι Χούθι χτύπησαν εγκατάσταση της Aramco - Νέο μήνυμα Αραγτσί σε ΗΠΑ
12:57