Ένας χρόνος από τον θάνατο Λυγγερίδη: Η συγκινητική ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών
Ο Γιώργος Λυγγερίδης
ΙΝ ΤΙΜΕΜία συγκινητική ανακοίνωση για την συμπλήρωση ενός χρόνο από τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού μετά τα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη δημοσίευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.
«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από το θανάσιμο τραυματισμό του συναδέλφου μας Λυγγερίδη Γεωργίου, ο οποίος αντί να επιστρέψει στο σπίτι του εκείνη τη μοιραία νύχτα στο Ρέντη, έδινε για 20 ημέρες άνιση μάχη στην εντατική του νοσοκομείου, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιοι εγκληματίες- δολοφόνοι επιζητούσαν αίμα αστυνομικού» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνάδελφοι του 31χρονου.
«Γιώργο αδερφέ μας η θυσία σου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας» συμπληρώνουν, καταλήγοντας «Η απουσία σου δυσαναπλήρωτη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν
ΧΡΗΜΑ
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
ΚΟΣΜΟΣ