Ένας χρόνος από τον θάνατο Λυγγερίδη: Η συγκινητική ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών
Ο Γιώργος Λυγγερίδης
ΙΝ ΤΙΜΕΜία συγκινητική ανακοίνωση για την συμπλήρωση ενός χρόνο από τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού μετά τα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη δημοσίευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.
«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από το θανάσιμο τραυματισμό του συναδέλφου μας Λυγγερίδη Γεωργίου, ο οποίος αντί να επιστρέψει στο σπίτι του εκείνη τη μοιραία νύχτα στο Ρέντη, έδινε για 20 ημέρες άνιση μάχη στην εντατική του νοσοκομείου, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιοι εγκληματίες- δολοφόνοι επιζητούσαν αίμα αστυνομικού» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνάδελφοι του 31χρονου.
«Γιώργο αδερφέ μας η θυσία σου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας» συμπληρώνουν, καταλήγοντας «Η απουσία σου δυσαναπλήρωτη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν
ΕΛΛΑΔΑ
Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες - Εξιτήρια αναμένουν οι τέσσερις
12:51
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Επιβραδύνεται η καταστροφή των τροπικών δασών - Παραμένουν υψηλά τα επίπεδα αποψίλωσης
12:47
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι Βρετανό τουρίστα και τον έστειλε στο νοσοκομείο
12:37
ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης στη Νέα Σμύρνη - Είναι καλά στην υγεία της
12:25
ΚΟΣΜΟΣ