Εφτά οι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα – Μέλη της τουρκικής μαφίας
Εφτά ήταν τελικά, τα άτομα που πήραν μέρος χθες το πρωί στην εκτέλεση στην περιοχή της Γλυφάδας, με δύο νεκρούς και έναν τραυματία.
Από χθες, οι Αξιωματικοί του Οργανωμένου εγκλήματος έχουν ζητήσει από την Τουρκία, μεσώ της Interpol, στοιχεία για το σε ποια εγκληματική οργάνωση ανήκουν δράστες και θύματα, καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για τουρκική μαφία και αντιμαχόμενες, αντίπαλες ομάδες με δράση στο οργανωμένο έγκλημα.
Ως πιθανότερο σενάριο, οι Έλληνες αξιωματικοί εξετάζουν η χθεσινή εκτέλεση να ήταν αντίποινα για την δολοφονία τούρκου μαφιόζου στην περιοχή της Κυψέλης.
Δράστες και θύματα είχαν βρει καταφύγιο στη χώρα μας και είχαν υποβάλλει αιτήματα ασύλου.
Οι δύο συλληφθέντες αρχικά προσπαθούσαν να μπερδέψουν τις ελληνικές Αρχές, έπεσαν όμως γρήγορα σε αντιφάσεις και τα στοιχεία σε βάρος τους ήταν συντριπτικά.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου» (vid)
22:42
Αγρότες: «Κλείδωσε» η συνάντηση με Μητσοτάκη - Η σύνθεση και ο βασικός όρος της κυβέρνησης
22:33