Φωτιά σε σπίτι στη Μαγνησία - Σώθηκαν τρία άτομα
Από πρόβλημα στην καμινάδα φαίνεται ότι προκλήθηκε, την Τετάρτη (18/12), φωτιά σε κατοικία στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, στην οποία βρίσκονταν τρία άτομα που ευτυχώς σώθηκαν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιστότοπο thenewspaper.gr, δύο γυναίκες που έτυχε να περπατούν σε κοντινό σημείο, αντιλήφθηκαν πως στο σπίτι είχε εκδηλωθεί φωτιά, καθώς είδαν καπνούς. Άρχισαν να φωνάζουν στους ενοίκους – δύο γυναίκες και ένας άνδρας, πιθανότατα όλοι αλλοδαποί, εκείνοι ωστόσοέδειχναν να μην αντιλαμβάνονται τι συνέβαινε.
Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα και, ενώ άμεσα κατέφθασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, τα τρία άτομα που βρίσκονταν εντός του σπιτιού, βγήκαν έξω. Η φωτιά πήρε διαστάσεις, καταστρέφοντας ολοσχερώς τη στέγη και σε μεγάλο βαθμό το εσωτερικό της οικίας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ανταποκρίθηκε άμεσα, αποστέλλοντας 15 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα στο σημείο. Οι πυροσβέστες κατέβαλαν συντονισμένες προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εμποδίζοντας την περαιτέρω εξάπλωσή της και προστατεύοντας παρακείμενες κατοικίες.
Οι Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς, με τις πρώτες ενδείξεις να υποδεικνύουν ότι ξεκίνησε από την καμινάδα του τζακιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα παιχνιδιών στον Πειραιά
Βελτιωμένη εικόνα από τη φωτιά σε κατάστημα παιχνιδιών στον Πειραιά - Παραμένει η Πυροσβεστική
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36