Κρήτη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι ανήλικοι που επιτέθηκαν σε 19χρονο
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/Φωτογραφία αρχείουΕλεύθεροι με τον όρο να μην πλησιάζουν την περιοχή στην οποία επιτέθηκαν στον 19χρονο στη Σούδα στην Κρήτη αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες μετά την απολογία τους σε ανακριτή και Εισαγγελέα.
Πρόκειται για τρεις 16χρονους, δύο 17χρονους και έναν 18χρονο οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, της νομοθεσίας περί όπλων και φωτοβολίδων αλλά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων για τους πέντε γονείς που συνελήφθησαν.
Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (18/12) στην περιοχή της Σούδας, κοντά στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού. Τότε μία παρέα έξι ατόμων, φορώντας κουκούλες πλησίασαν τον 19χρονο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Ξεκίνησαν να εξαπολύουν φραστικές επιθέσεις, άρχισαν να χτυπάνε το αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα επιτέθηκαν και στον ίδιο, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Μάλιστα, όταν οι δράστες έφευγαν από το σημείο έριξαν βεγγαλικά προς το μέρος του 19χρονου.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες. Μέσα σε λίγες ώρες οι Αρχές εντόπισαν και τους έξι δράστες.
Τέσσερις νεκροί από το χτύπημα στις δεξαμενές πετρελαίου στην Τεχεράνη: Φονικά πλήγματα σε ξενοδοχείο στη Βηρυτό, επιθέσεις με τραυματίες στο Μπαχρέιν
09:55
Μητσοτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας : Να μετατραπεί η ισότητα σε καθημερινό βίωμα
09:45
Επαναπατρίστηκαν άλλοι 538 Έλληνες από τη Μέση Ανατολή: Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
09:42
Το μυθιστόρημα που προτείνουν περισσότερο οι μεγάλοι συγγραφείς
09:30