Κατερίνη: Μωρό βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κατερίνη από την είδηση ότι και δεύτερο μωρό εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.
Σύμφωνα με το voria.gr, το απόγευμα της Τρίτης υπάλληλος στην καθαριότητα εντόπισε νεκρό ένα μωρό ηλικίας 5-6 μηνών εγκαταλελειμμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε χώρο διαλογής απορριμμάτων, λίγο έξω από την Κατερίνη.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διεξαγωγή νεκροψίας, ενώ έρευνα για την υπόθεση πραγματοποιείται από την Ασφάλεια Κατερίνης.
Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου, ένα βρέφος μόλις 2-3 ημερών είχε εντοπιστεί νεκρό μέσα σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην Κατερίνη. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί η 26χρονη μητέρα του, αλβανικής καταγωγής, η οποία ομολόγησε πως πέταξε το παιδί της στον φωταγωγό, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
Στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη η Κίμπερλι Γκίλφοιλ - Η ανάρτησή της για το προσωπικό
16:43
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24