Κατερίνη: Μωρό βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κατερίνη από την είδηση ότι και δεύτερο μωρό εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.
Σύμφωνα με το voria.gr, το απόγευμα της Τρίτης υπάλληλος στην καθαριότητα εντόπισε νεκρό ένα μωρό ηλικίας 5-6 μηνών εγκαταλελειμμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε χώρο διαλογής απορριμμάτων, λίγο έξω από την Κατερίνη.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διεξαγωγή νεκροψίας, ενώ έρευνα για την υπόθεση πραγματοποιείται από την Ασφάλεια Κατερίνης.
Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου, ένα βρέφος μόλις 2-3 ημερών είχε εντοπιστεί νεκρό μέσα σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην Κατερίνη. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί η 26χρονη μητέρα του, αλβανικής καταγωγής, η οποία ομολόγησε πως πέταξε το παιδί της στον φωταγωγό, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
Απάντηση του προέδρου της Κούβας στον Τραμπ - «Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε»
22:57
Σδούκου: Δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις, αλλά στοχευμένα μέτρα
22:45
ΗΠΑ: Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Μινεσότα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
22:32
Πρώτη συνεδρίαση του νέου Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου - Οι διοικητές των μεγάλων σχηματισμών
22:20