Κατερίνη: Μωρό βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κατερίνη από την είδηση ότι και δεύτερο μωρό εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.
Σύμφωνα με το voria.gr, το απόγευμα της Τρίτης υπάλληλος στην καθαριότητα εντόπισε νεκρό ένα μωρό ηλικίας 5-6 μηνών εγκαταλελειμμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε χώρο διαλογής απορριμμάτων, λίγο έξω από την Κατερίνη.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διεξαγωγή νεκροψίας, ενώ έρευνα για την υπόθεση πραγματοποιείται από την Ασφάλεια Κατερίνης.
Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου, ένα βρέφος μόλις 2-3 ημερών είχε εντοπιστεί νεκρό μέσα σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην Κατερίνη. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί η 26χρονη μητέρα του, αλβανικής καταγωγής, η οποία ομολόγησε πως πέταξε το παιδί της στον φωταγωγό, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
CrediaBank: Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΑΜΚ των 300 εκατ. ευρώ – Οι επόμενες κινήσεις
07:39
Εύβοια: Άγρια επίθεση σε αστυνομικό από 44χρονο μεθυσμένο έξω από καφετέρια
07:30
Συναγερμός σε αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω οσμής χημικών στο κέντρο πτήσεων - Ακυρώθηκαν δρομολόγια
07:23
Τραμπ: Διαπραγματευόμαστε αλλά να ανοίξουν τα στενά του Ορμούζ - Διαρκή πυρά από Ιράν και Ισραήλ
07:14