Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στα Ιωάννινα για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο
Περιπολικό της αστυνομίας
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)Δύο αλλοδαπές γυναίκες συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, κατηγορούμενες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, καθώς φέρονται να επαιτούσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, εκθέτοντας ένα βρέφος και ένα νήπιο σε αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να προκαλέσουν τον οίκτο των περαστικών.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, όπου παρέμεναν για αρκετές ώρες ζητώντας χρήματα, ενώ κρατούσαν στην αγκαλιά τους ένα βρέφος και ένα νήπιο, εκθέτοντάς τα σε επικίνδυνες συνθήκες λόγω του καιρού και του περιβάλλοντος.
Όπως διαπιστώθηκε, τα ανήλικα παιδιά είναι τέκνα μιας από τις κατηγορούμενες, ενώ οι δύο γυναίκες είναι συγγενείς. Μετά τη σύλληψή τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός 79χρονος στα Ιωάννινα - Έπεσε από σκάλα
Σύννεφο αιθαλομίχλης «πνίγει» τα Ιωάννινα – Συστάσεις από τις αρχές
Έκκληση Πακιστάν για παράταση δύο εβδομάδων στο τελεσίγραφο που έθεσε ο Τραμπ στο Ιράν
22:41
«Εκτός μάχης» λόγω βλάβης το βρετανικό αντιτορπιλικό HMS Dragon που πλέει στην Κύπρο
22:39
Διαδηλωτές εισβάλουν στο προξενείο του Κουβέιτ στο Ιράκ (vid)
22:35
«Αν χτυπάει η καρδιά σου θα σε βρούμε»: Το «φάντασμα» της CIA που διάβασε τους παλμούς του πιλότου
22:26