Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στα Ιωάννινα για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο
Περιπολικό της αστυνομίας
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)Δύο αλλοδαπές γυναίκες συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, κατηγορούμενες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, καθώς φέρονται να επαιτούσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, εκθέτοντας ένα βρέφος και ένα νήπιο σε αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να προκαλέσουν τον οίκτο των περαστικών.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, όπου παρέμεναν για αρκετές ώρες ζητώντας χρήματα, ενώ κρατούσαν στην αγκαλιά τους ένα βρέφος και ένα νήπιο, εκθέτοντάς τα σε επικίνδυνες συνθήκες λόγω του καιρού και του περιβάλλοντος.
Όπως διαπιστώθηκε, τα ανήλικα παιδιά είναι τέκνα μιας από τις κατηγορούμενες, ενώ οι δύο γυναίκες είναι συγγενείς. Μετά τη σύλληψή τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός 79χρονος στα Ιωάννινα - Έπεσε από σκάλα
Σύννεφο αιθαλομίχλης «πνίγει» τα Ιωάννινα – Συστάσεις από τις αρχές
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30