Υπουργείο Υγείας: εμβολιάζουμε κανονικά τα προσφυγόπουλα
Οι εμβολιασμοί των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας γίνονται κανονικά απαντά με ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας στις καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μιλώντας στο CNN Greece.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Πατούλης υποστηρίζει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώ παρουσιάζονται με μεγάλη συχνότητα κρούσματα ηπατίτιδας Α δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια.
«Έχει πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος εμβολιασμού σε 11.000 παιδιά ηλικίας από 12 μηνών έως δεκαπέντε ετών», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το υπουργείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece σε αυτή την φάση γίνονται εμβολιασμοί κατά της ιλαράς ενώ αναμένεται στο επόμενο διάστημα οι αρμόδιες δομές να προμηθευτούν με εμβόλια για την ηπατίτιδα Α.
SPONSORED
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40
«Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα πυρηνικά»: Τι δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν για τις ΗΠΑ
19:31
Φιλοξενία γαλλικών δυνάμεων στην Κύπρο: Τη Δευτέρα η υπογραφή της συμφωνίας SOFA
19:20