Διπλασιασμό στη χρήσης κοκαΐνης τα Χριστούγεννα δείχνουν οι αναλύσεις στα λύματα
Κατασχεθέντα ναρκωτικά (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜεγάλη αύξηση στη χρήση της κοκαΐνης τις ημέρες των Χριστουγέννων δείχνουν οι αναλύσεις που πραγματοποιούνται στα λύματα της περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τον καθηγητή Αναλυτικής Χημείας Νίκο Θωμαίδη.
Αναλύοντας τα ευρήματα στα λύματα της Περιφέρειας Αττικής ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας Νίκος Θωμαΐδης εστίασε στην αύξηση χρήσης των ναρκωτικών ουσιών που παρατηρείται τις ημέρες των εορτών.
Συγκεκριμένα μιλώντας για την διάδοση της κοκαϊνης, τόνισε ότι την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα η χρήση εκτινάσσεται από το 1 κιλό την ημέρα σε σχεδόν διπλασιασμό.
«Είναι δεδομένο ότι μέσα στις γιορτές κι αυτό το έχουμε αποδείξει σε διάφορες εργασίες και δημοσιεύσεις, γίνεται κατάχρηση» τόνισε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Καιρός: Ξεκινά η ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα «λευκά»
07:00
Χρυσές Σφαίρες 2026: Μεγάλοι νικητές της βραδιάς το «Μια Μάχη Μετά την Αλλη» και «Adolescence»
06:31
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12 Ιανουαρίου)
06:30
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
06:00