Διπλασιασμό στη χρήσης κοκαΐνης τα Χριστούγεννα δείχνουν οι αναλύσεις στα λύματα
Κατασχεθέντα ναρκωτικά (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜεγάλη αύξηση στη χρήση της κοκαΐνης τις ημέρες των Χριστουγέννων δείχνουν οι αναλύσεις που πραγματοποιούνται στα λύματα της περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τον καθηγητή Αναλυτικής Χημείας Νίκο Θωμαίδη.
Αναλύοντας τα ευρήματα στα λύματα της Περιφέρειας Αττικής ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας Νίκος Θωμαΐδης εστίασε στην αύξηση χρήσης των ναρκωτικών ουσιών που παρατηρείται τις ημέρες των εορτών.
Συγκεκριμένα μιλώντας για την διάδοση της κοκαϊνης, τόνισε ότι την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα η χρήση εκτινάσσεται από το 1 κιλό την ημέρα σε σχεδόν διπλασιασμό.
«Είναι δεδομένο ότι μέσα στις γιορτές κι αυτό το έχουμε αποδείξει σε διάφορες εργασίες και δημοσιεύσεις, γίνεται κατάχρηση» τόνισε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
SPONSORED
Aθώος ο Κασσελάκης για την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί δήλωσης πόθεν έσχες
16:27
Ανοίγει ο δρόμος για την IPO της OpenAI - Η αποτίμηση μπορεί να αγγίξει το 1 τρισ. δολάρια
16:23
Την παραίτησή του από γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέργιος Καλπάκης
16:16
Αίρεται η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Κατήγγειλε ως «άκυρη» την διαδικασία
16:13