Χαλάνδρι: Ενώπιον του Εισαγγελέα ο αστυνομικός που χτύπησε «Άγιο Βασίλη» και χαιρέτισε ναζιστικά
Αστυνομικός
IN TIME / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤο κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσει ο αστυνομικός που καταγγέλλεται από τον δήμο Χαλανδρίου, ότι χαιρέτισε ναζιστικά, καθώς και ότι εξύβρισε και άσκησε βία σε βάρος πολιτών και μέλους της Πολιτικής Προστασίας του δήμου που ήταν ντυμένος ως Άγιος Βασίλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ο αστυνομικός, φορώντας κουκούλα και πολιτικά χτύπησε εθελοντή Πολιτικής Προστασίας, που ήταν ντυμένος Άϊ Βασίλης».
Παράλληλα, όπως αναφέρεται «απείλησε λέγοντας "θα σας κάψω" τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και πολίτες» επειδή όπως εξηγούν στην ανακοίνωση «του έκαναν παρατήρηση για την παράνομη και επικίνδυνη διέλευση με μηχανή υπηρεσιακή ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά και γονείς που διασκέδαζαν στην πλατεία με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου».
Βίντεο που δημοσιεύθηκε κατέγραψε τον δράστη να «βρίζει και να χαιρετά ναζιστικά».
Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 82χρονου στη Βουλιαγμένη
15:32
Με σκουλαρίκια της Νταϊάνα στην πρεμιέρα της ταινίας «Digger» η πριγκίπισσα της Ουαλίας
15:25
Συναγερμός στην Πολωνία: Ρωσικό ελικόπτερο μπήκε στον εναέριο χώρο και αναχαιτίστηκε
15:24
Ισόπαλοι εμφανίζονται Λούλα και Μπολσονάρου σε πιθανό β' γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία
15:23