Γέρακας: Διάρρηξη με τεράστια λεία σε μονοκατοικία - Οι δράστες άρπαξαν 200.000 ευρώ από κρύπτη
Σήμα της ελληνικής αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕΔιάρρηξη μαμούθ με λεία 200.000 ευρώ για τους δράστες που εισέβαλλαν σε μονοκατοικία στον Γέρακα, παραμονή Χριστουγέννων καλούνται να λύσουν οι αστυνομικές αρχές Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διάρρηξη έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της 24ης Δεκεμβρίου με τους άγνωστους κουκουλοφόρους δράστες να εισβάλλουν στην μονοκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δερβενακίων και Μεσολογγίου από την ταράτσα.
Οι δράστες φέρεται να έβαψαν με σπρέι τις εξωτερικές κάμερες του σπιτιού και στην συνέχεια σκαρφάλωσαν στην ταράτσα της πολυτελούς μονοκατοικίας.
Από την ταράτσα διέρρηξαν μια αλουμινένια πόρτα (σοφίτα) και απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού, φτάνοντας σε μία αυτοσχέδια κρύπτη που ήταν σε σκαλοπάτι εσωτερικής σκάλας.
Εκεί ο ιδιοκτήτης αναφέρουν οι πληροφορίες είχε κρυμμένα περίπου 270.000 ευρώ τα οποία εξαφάνισαν οι ληστές.
Οι ληστές άρπαξαν επίσης από ντουλάπα υπνοδωματίου ένα πιστόλι COLT 16.
Στη συνέχεια οι δράστες ανέβηκαν και πάλι στην ταράτσα, έδεσαν ένα σκοινί στην κεραία, κατέβηκαν και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι ληστές άφησαν πίσω τους διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία πραγματοποιεί την προανάκριση.
SPONSORED
Κυρώσεις της ΕΕ σε ισραηλικούς εποίκους στη Δυτική Οχθη για άσκηση βίας κατά Παλαιστινίων
23:58
Η Γαλλία κατάργησε σήμερα το νόμο για τη δουλεία που ήθελε τους ανθρώπους «κινητή περιουσία»
23:50
Πέθανε ο δισεκατομυριούχος μεγιστάνας του Τύπου Ντόναλντ Νιουχάους
23:41
Ειρήνη και πόλεμος στην ίδια απόσταση: ΗΠΑ και Ιράν «περιστρέφονται» πάνω από μια «θολή» συμφωνία
23:30