Πάτρα: Ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣε ρινγκ μετατράπηκε κεντρική πλατεία στην Πάτρα, από δύο ομάδες ανηλίκων που αποφάσισαν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους παίζοντας ξύλο.
Η νέα συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24>
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο 17χρονοι από σχολείο της περιοχής της Αγυιάς και άλλοι δύο συνομήλικοί τους από σχολείο της ανατολικής πλευράς της Πάτρας συναντήθηκαν στην πλατεία και πιάστηκαν στα χέρια.
Φέρεται να είχαν προηγούμενα μεταξύ τους και συναντήθηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με… μπουνιές!
Ωστόσο, από το σημείο περνούσαν δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι, μόλις αντελήφθησαν πως τέσσερις ανήλικοι διαπληκτίζονταν, παρενέβησαν και τα χειρότερα απετράπησαν.
SPONSORED
Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα ο 37χρονος Παλαιστίνιος - Η ομολογία και τα εκρηκτικά
11:26
Τι είναι το Posokanei - Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
11:23
Live: Εκρήξεις στην Τεχεράνη - Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν πετροχημικό εργοστάσιο στη Χάιφα
11:23
To Παγκόσμιο έρχεται με σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr
11:21