Στη δομή φιλοξενίας της Ελευσίνας επαναπατρισθέντες Έλληνες της Συρίας
Ανανεώθηκε:
Δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών (φωτογραφία αρχείου)
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτη δομή φιλοξενίας της Ελευσίνας διαμένουν από σήμερα (Δευτέρα, 30/12) επαναπατρισθέντες Έλληνες από τη Συρία.
Ειδικότερα, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, από τα συνολικά 24 άτομα που έφθασαν αεροπορικώς, τα 18 θα φιλοξενηθούν στη δομή για περίπου δύο μήνες. Όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τη διαμονή και τη σίτισή τους έχουν ήδη διασφαλιστεί, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και φιλοξενίας.
Ο γενικός γραμματέας Αιτούντων Άσυλο, Δημήτρης Γλυμής, επισκέφθηκε τη δομή και καλωσόρισε θερμά τους επαναπατρισθέντες, διαβεβαιώνοντας για τη δέσμευση του υπουργείου να σταθεί δίπλα τους σε κάθε ανάγκη κατά την παραμονή τους.
Παράλληλα, συνομίλησε με το προσωπικό της δομής, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τη συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση της υποδοχής.

Ο Γενικός Γραμματέας Αιτούντων Άσυλο, κ. Δημήτριος Γλυμής στη δομή φιλοξενίας στην Ελευσίνα
Υπουργείο Μετανάστευσης και ΑσύλουΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαμόγελο του παιδιού: Αγνοείται για σχεδόν ένα μήνα 11χρονος Σύρος - Διέμενε σε χώρο φιλοξενίας
Προφυλακιστέοι οι έξι Αιγύπτιοι για την κακοποίηση ανηλίκου στην δομή προσφύγων Μαλακάσας
Στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων
18:59
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Αυξάνεται ο προϋπολογισμός - Παρατείνεται για τρεις μήνες η υποβολή αιτήσεων
18:49
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική - Κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης
18:41
Το Ιράν διέκοψε την διέλευση των δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ λόγω επιθέσεων στο Λίβανο
18:37