ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2016: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από Γιατρούς του Κόσμου και ΔΕΗ

ΔΕΘ 2016: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από Γιατρούς του Κόσμου και ΔΕΗ

Στη φετινή 81η Έκθεση Θεσσαλονίκης, η ΔΕΗ θα παραχωρήσει το περίπτερό της στους Γιατρούς του Κόσμου, οι οποίοι θα εγκαταστήσουν στον χώρο αυτό πέντε ιατρεία, τα οποία θα παρέχουν δωρεάν εξετάσεις με τις παρακάτω ειδικότητες: Οφθαλμολογικό, Παθολογικό, Γυναικολογικό, Παιδιατρικό, Οδοντιατρικό.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι προσφορά του «Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος». Η χορηγία της ΔΕΗ, εκτός της διαμόρφωσης του χώρου, περιλαμβάνει, επίσης: Κάλυψη λειτουργικών δαπανών που αφορούν στην υλοποίηση όλων των εργασιών, αγορά ιατρικών αναλωσίμων και προσφορά οδοντιατρικής έδρας.

"Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει σε ευρύτερο πλαίσιο, αποδεικνύοντας με ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους την ευαισθησία της στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει καθήκον να συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί στην προσπάθεια όλων όσοι καθημερινά αγωνίζονται στις σημερινές, αντίξοες για πολλούς συνθήκες", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16.00-22.00 Σάββατο και Κυριακή: 10.00-22.00.

Από τους Γιατρούς του Κόσμου, (Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης), θα διατεθούν, σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χίλια εισιτήρια εισόδου στη ΔΕΘ, τα οποία προσφέρονται από τη ΔΕΗ.

Η συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου θα συνεχιστεί με την παροχή οδοντιατρικής πρόληψης και κατά τη διάρκεια της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων, στην Κοζάνη, τη χρονική περίοδο 21-26 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ