Τροχαίο στις Πρέσπες: Έκκληση για αίμα για τον 17χρονο τραυματία
Ανανεώθηκε:
Το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS/ ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΈκκληση για αίμα για τον 17χρονο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, απευθύνει η οικογένεια του τραυματία. Ο 17χρονος είχε τραυματιστεί στο τροχαίο στις Πρέσπες που στοίχισε τη ζωή σε έναν 18χρονο και έναν 16χρονο.
«Άμεση ανάγκη αίματος για το τρίτο παιδί του δυστυχήματος στις Πρέσπες. Ονοματεπώνυμο: Klajdi (Νίκος) Pero στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να δώσετε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Πρεσπών.
Το χρονικό του δυστυχήματος
Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε σε δεντροστοιχία του δρόμου.
Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 18χρονος κι ένας 16χρονος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ ο 17χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια βαρύτατα τραυματισμένος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο στις Πρέσπες: Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία - Ακυρώνει ο Δήμος τις εορταστικές εκδηλώσεις
Τροχαίο στις Πρέσπες: Πατέρας του ενός νεκρού ο διασώστης του ΕΚΑΒ - Συγκλονίζουν οι εικόνες
Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματίας σε τροχαίο στην Μηλιώνα Πρεσπών - 17 και 18 ετών τα θύματα
Στη Βουλή αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη
18:50
Μαρινάκης: Στην Αθήνα ο Μακρόν για την ανανέωση της ελληνογαλικής συμφωνίας
18:46
Ταυτοποιήθηκε 43χρονος που καλούσε σε επίθεση κατά της Λατινοπούλου μέσω των social media
18:42
Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του
18:35