Θεοφάνεια: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ
Συρμός του μετρό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΜε ωράριο Κυριακής αναμένεται να λειτουργήσουν τη Δευτέρα (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων το Μετρό και ο ΗΣΑΠ.
Παράλληλα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στο Τραμ έως και τις 13:00 και συγκεκριμένα στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά», λόγω της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά.
Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ τα δρομολόγια θα έχουν προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» και θα πραγματοποιούν τη διαδρομή Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας.
Την ίδια ώρα, μέχρι και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου θα ισχύσει τροποποιημένη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 909 μεταξύ 10:00-22:00 λόγω εκδηλώσεων επί της οδού Καναπιτσέρη στο Δήμο Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη
Τροποποίηση διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Γ12 θα ισχύσει επίσης την Τρίτη (7/1) μεταξύ 8:00-12:00 λόγω εργασιών επί της οδού Έκτορος στο Δήμο Ιλίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δωρεάν μετακινήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης σήμερα και αύριο
Μοτοσικλετιστής κινούνταν με 240 χλμ/ώρα στην ΕΟ Ελευσίνας - Θήβας: Κατασχέθηκε η μηχανή (vid)
16:09
Ντοκιμαντέρ για τη βιολονίστρια Κιμ Μπομσόρι και την αναβίωση ξεχασμένης σύνθεσης
15:57
Μπούγας υφ. Δικαιιοσύνης για πυροβολισμούς στο Εφετείο: Όπου υπάρχουν κενά ασφαλείας θα συμπληρωθούν (vid)
15:47
Στάρμερ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων στη Βρετανία
15:36