Μυτιλήνη: Συνελήφθη για αμέλεια ο ιδιοκτήτης των αλόγων που συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο
Στη σύλληψη του 40χρονου, ιδιοκτήτη των αλόγων που συγκρούστηκαν με όχημα στη Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 19χρονος προχώρησαν οι Αρχές την Δευτέρα (7/1).
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη των δυο αλόγων που κυκλοφορούσαν αδέσποτα τα ξημερώματα της στο δρόμο Παπάδου - Περάματος Γέρας με τα οποία και συγκρούστηκε αυτοκίνητο με τέσσερις νεαρούς επιβάτες.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα τέσσερα άτομα, ωστόσο ο 19χρονος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, σοβαρά τραυματισμένος.
Ο 40χρονος, που είναι και στρατιωτικός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών ο οποίος και τον άφησε ελεύθερο έως ότου δικασθεί σε τακτική δικάσιμο.
Σε βάρος του από τις αρμόδιες προς τούτο υπηρεσίες, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο γιατί στα άλογα δεν είχε τοποθετηθεί το τσιπάκι.
Ας σημειωθεί ότι και τα δυο άλογα κατά τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μυτιλήνη: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 19χρονος - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άγρια άλογα
SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00