Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε κτήριο μετά από πυρκαγιά στη Δράμα
Πυροσβεστικά σε κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα
EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική ύστερα από τον εντοπισμό σορού άνδρα στην Προσοτσάνη κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς την Παρασκευή (10/1).
Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέσα σε επαγγελματικό χώρο στην Προσοτσάνη Δράμας μετά από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο εσωτερικό του κτηρίου.
Η πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έσβησε πριν από την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων και κατά τον επιτόπιο έλεγχο των πυροσβεστών βρέθηκε η σορός ενός άγνωστου άντρα.
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και του θανάτου του άντρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε καφετέρια στην Ηγουμενίτσα
Δίκη Μάτι: Για ελλείψεις στην πρόληψη και την καταστολή έκανε λόγο ο τότε αρχηγός της Πυροσβεστικής
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40