Σεισμός 2,2 Ρίχτερ στον Γέρακα - Αισθητός στην Αττική
Σεισμός 2,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Γέρακα Αττικής.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά του Γέρακα.
Επιπλέον, το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 5 χιλιόμετρα.
Χθες το βράδυ περίπου στις 23.00 σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 1,9 της κλίμακας Ρίχτερ ξανά στον Γέρακα, ενώ λίγες ώρες αργότερα τα ξημερώματα της Κυριακής (12/01) σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 2,3 Ρίχτερ με αρχικό επίκεντρο την Φιλοθέη, το οποίο αργότερα αναθεωρήθηκε με επίκεντρο την Αγία Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ περίπου στις 23.00 σημειώθηκε μικρή σεισμική δόνηση μεγέθους 1,9 της κλίμακας Ρίχτερ ξανά στον Γέρακα, ενώ λίγες ώρες αργότερα τα ξημερώματα της Κυριακής (12/01) σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 2,3 Ρίχτερ με αρχικό επίκεντρο την Φιλοθέη, το οποίο αργότερα αναθεωρήθηκε με επίκεντρο την Αγία Παρασκευή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Αίγιο
Δημήτρης Μαρκόπουλος στο CNN Greece: «New age Βαρουφακιάδα οι πολίτες δεν θα πάρουν»
07:15
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,4 Ρίχτερ στο Πακιστάν
07:14
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου
07:08
Καιρός: Ηλιοφάνεια με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας - Θυελλώδεις άνεμοι έως οκτώ μποφόρ στο Αιγαίο
07:00