Στο νοσοκομείο 22χρονη που την γρονθοκόπησε ο σύντροφός της στη Μυτιλήνη
Ανανεώθηκε:
Απειλητική συμπεριφορά σε γυναίκα (φωτογραφία αρχείου)
pexelsΘύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε 22χρονη στην Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με την καταγγελία 22χρονης κοπέλας, υπήκοος Αλβανίας, ο Βούλγαρος σύντροφόςτης, αρχικά τηςεπιτέθηκε φραστικά και την έβρισε, ενώ στη συνέχεια την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές, στο κεφάλι και στο σώμα.
Η 22χρονη έχοντας αγκαλιά το 3χρονο παιδί τους, από τα χτυπήματα έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο έδαφος, αλλά ο 35χρονος σύντροφός της συνέχισε να την χτυπάει στο κεφάλι.
Όταν ο δράστης, απομακρύνθηκε η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία, και συνελήφθη σε μικρή απόσταση παρά την προσπάθεια του να διαφύγει.
Η 22χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και ενδοοικογενειακή απειλή. Αύριο ο κατηγορούμενος θα δικαστεί στο αυτόφωρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του EΡΤNews, ο 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας,έχει κατηγορηθεί άλλες τέσσερις φορές το 2022 και το 2023 για ενδοοικογενειακή βία στη Μυτιλήνη και την Θεσσαλονίκη. Τις τρεις φορές είχε συλληφθεί και την τελευταία στη Θεσσαλονίκη είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Α.Τ Λευκού Πύργου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Κορνιζωμένοι»: H Ιωάννα Καρυστιάνη μας «ξεναγεί» στον σημερινό κόσμο της υπόγειας βίας
Αχαΐα: 19χρονη απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα της - Αναζητείται από την αστυνομία
Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο και τον φίλο της καταγγέλλοντας σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του
«Καμπανάκι» επιστημόνων για τη μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Ποιοι κινδυνεύουν
10:35
Επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο: Ορειβάτης προσπάθησε να ανέβει στην κορυφή και εγκλωβίστηκε
10:26
Μανώλης Γιάνκος: Ο αθλητής με παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης σε γλυκό νερό, στα 90 μέτρα
10:16
Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτοί στον διάλογο, όχι στο παράλογο - Να σεβαστούν το κοινωνικό σύνολο
10:05