Ισχυρός σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αμοργό
Ισχυρός σεισμός εντάσεως 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις εννέα το πρωί της Κυριακής (2/02) στην θαλάσσια περιοχή της Αμοργού.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 08:48 σήμερα το πρωί, είχε εστιακό βάθος 13.5 χιλιόμετρα και σημειώθηκε 21 Χλμ. ΝΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού.
Πρόκειται για ισχυρή σεισμική δόνηση στην θαλάσσια περιοχή της Αμοργού όπου τις τελευταίες ώρες έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλες δονήσεις, προκαλώντας ανησυχία αλλά και στάση επιφυλακής από τους σεισμολόγους.
Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προκληθεί άλλη σεισμική δόνηση εντάσεως 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα 24,3χλμ Νοτιοανατολικά της Αμοργού και σε εστιακό βάθος 10,0 χιλιομέτρων.
ΚΟΣΜΟΣ
O ηγέτης της Χεζμπολάχ παίζει με τη φωτιά και θα κάψει τον Λίβανο, λέει ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
21:09
ΚΟΣΜΟΣ
«Τηρήσαμε τα πρωτόκολλα»: Η απάντηση του Χίλτον στη «σκιά» της ένοπλης επίθεσης στο δείπνο των ανταποκριτών στην Ουάσινγκτον
21:01
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: «Οι ρουκέτες και τα drones της Χεζμπολάχ επιβάλλουν τη συνέχιση της δράσης στον Λίβανο»
20:54
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα
20:45
ΕΛΛΑΔΑ