Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 30χρονη σε είσοδο οικοδομής
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΓια απόπειρα βιασμού κατηγορείται ένας 27χρονος που καταγγέλθηκε ότι επιτέθηκε με σεξουαλικά κίνητρα εις βάρος μίας 30χρονης, στην είσοδο οικοδομής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 27χρονος πλησίασε τη γυναίκα θωπεύοντάς την κάτω από τα ρούχα της, ενώ παράλληλα επιχείρησε να της κλείσει με τα χέρια το στόμα.
Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, καταγγέλλοντας το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές. Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης και συνελήφθη.
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής (επιχείρησε να της πάρει το κινητό), ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καρδίτσα: 25χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της για βιασμό - Συνελήφθη 21χρονος
ΕΛΛΑΔΑ
Γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της από γείτονά της στο Ηράκλειο Κρήτης
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το φαινόμενο Τζακ Μπλακ: Πώς έγινε ο πιο αξιόπιστος εμπορικός πρωταγωνιστής της χρονιάς
08:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρυσοχοΐδης για μπλόκα: «Μπορεί να εκπονηθούν νέες διατάξεις - Αντικοινωνική συμπεριφορά η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών»
08:39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Όταν ο Μάικ Τάισον προκάλεσε...γορίλα σε αγώνα πυγμαχίας μέσα σε ζωολογικό κήπο
08:34
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στα Άνω Λιόσια: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού
08:33
ΚΟΣΜΟΣ