Προφυλακιστέος 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στη Θεσσαλονίκη
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΠροφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 27χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει μία 30χρονη, στην είσοδο οικοδομής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής (επειδή επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο της παθούσας), πράξεις τις οποίες αρνήθηκε κατά την απολογία του.
Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ κι ότι τον είχε προσκαλέσει ένας φίλος του στο σπίτι του.
«Είχα πιει, είχε σκοτάδι και την αγκάλιασα, νομίζοντας ότι ήταν ο φίλος μου. Μόλις άρχισε να φωνάζει την άφησα» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το χρονικό της επίθεσης
Το περιστατικό καταγγέλθηκε, χθες (Δευτέρα, 3/2) τα ξημερώματα, από την 30χρονη γυναίκα, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας τη θώπευσε κάτω από τα ρούχα της και της έκλεισε με τα χέρια το στόμα. Η καταγγέλλουσα κατάφερε να ξεφύγει και απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία, με συνέπεια να ξεκινήσουν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 27χρονου.
Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης και συνελήφθη.
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής , ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 30χρονη σε είσοδο οικοδομής
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10