Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο στην Τρίπολη - Το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε με κλούβα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (Φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα 26χρονη, σημειώθηκε στην εθνική οδό Σπάρτης - Τρίπολης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με κλούβα.
Σύμφωνα με το arcadiaportal η νεαρή γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/2) στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης, λίγο πριν το χωριό Κερασίτσα.
Το τροχαίο έγινε όταν συγκρούστηκε ένα ΙΧ με μια κλούβα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό της 26χρονης.
Η νεαρή οδηγός μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαριά τραύματά της.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Παγκόσμιο: Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τα σημερινά νοκ άουτ παιχνίδια
11:50
ΚΟΣΜΟΣ
Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής μετά το φονικό σεισμό στη Βενεζουέλα
11:50
CULTURE
Πρεσβεία ΗΠΑ - Δήμος Πειραιά: Παρουσιάζουν την αμερικανική country σκηνή σε συναυλία στο Freedom 250
11:45
ΚΟΣΜΟΣ
Αφγανιστάν: 38 νεκροί και 163 τραυματίες από επιθέσεις του Πακιστάν, λένε οι Ταλιμπάν
11:36
ΕΛΛΑΔΑ