Παρολίγον παράσυρση μηχανής σε σιδηροδρομική διάβαση στα Σεπόλια - Συνελήφθη ο φύλακας
Ακόμη ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (12/02) στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελία οδηγού μηχανής στη σιδηροδρομική διάβαση, στη συμβολή των οδών, Κωνσταντινουπόλεως και Σεπολίων στις 00:47, φύλακας δεν κατέβασε ως ώφειλε τις προστατευτικές μπάρες την ώρα που περνούσε αμαξοστοιχία, με συνέπεια οδηγός δίκυκλου να γλιτώσει τελευταία στιγμή την παράσυρση.
Τι λέει ο κατηγορούμενος
Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κατά την ώρα κατά την οποία του έγινε καταγγελία από τον διερχόμενο οδηγό ήταν κανονικά στο πόστο του και κατέβασε κανονικά τις προστατευτικές μπάρες.
Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος μια ώρα αργότερα δεν πρόλαβε να κατεβάσει τις προστατευτικές μπάρες διότι «βρισκόταν στην τουαλέτα για προσωπική του ανάγκη».
Όπως έγινε γνωστό η Τροχαία θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για παροχή οπτικού υλικού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη υπάλληλος φύλαξης που δεν κατέβασε τις μπάρες ενώ περνούσε ο Προαστιακός
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή: Που αναμένεται να χιονίσει την Τρίτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
23:50
Πολεμικό Ναυτικό: Έκτακτες κρίσεις πλοιάρχων - Όλα τα ονόματα
23:49